Sweet Madlund's Kennel

Sweet Madlund's Kennel ligger i Lillsjön, ett bostadsområde i södra delarna av Östersund. Familjen består av mig (Mats) och min fru Madeleine, tre utflugna barn, ett barnbarn, akvariefiskar och så hundarna Zanja och Sven

Vi har alltid varit intresserad av hundar och första hunden som Mats skaffade i början av 80-talet var en Irländs Setter. I slutet av 90-talet fick vi erbjudande om att ta han om en penrionerad labradorflicka på 7 år och sen dess har det varit de underbara, alltid glada och kärvänliga, labradorerna som gäller. Första labradorkullen föddes 2013 med 5 härliga killar där vi har kvar Sven. Vi aktiverar våra hundar med viltspår och apportering, en hel del utställningar blir det också och dessa lägger vi som en semestertripp med möjlihet att uppleva vårt avlånga vackra land.

Vi tycker att labradoren ska föjla den rasstandard som är framtagen och fungera dels hemma som familjehund men även fungera i skogen. Vi är medlemmar i Spaniel och Reteriverklubben, Svenska Labradorklubben och Labradorhjärtat.